Ingredienser
450 g Chorizo
2 løg
5 fed Hvidløg
2 stk Rød peberfrugt
2 spsk Tomatpuré
1 spsk Røget paprika
3 stilke Rosmarin
5 stk Laurbærblade
1 dåse Hakkede tomater
8 dl Hønsefond
1 dåse Kogte kikærter
250 g Snitbønner
250 g Ærter fra frost
400 g Blæksprutte
Bredbladet persille

STEP 1
Start med at hak løg og hvidløg. Derefter svitses det i en gryde sammen med grove stykker rød peberfrugt.

STEP 2
Så kommer du chorizo i gryden, det skal blot steges let. Tilsæt herefter tomatpuré, røget paprika, rosmarin og laurbærblade. Rør det sammen og lad det stå et par minutter.

STEP 3
Kom hønsefond og hakkede tomater i blandingen og lad det simre i 15 minutter. Herefter kommer du kikærterne i og lader det koge i 10 minutter.

STEP 4
Så skal vi have gang i blæksprutten. Den skal grilles enten på en grill eller en grillpande (2-3 minutter på hver side).

STEP 5
Til sidst kommes snitbønner (3-4cm) og ærter i. Sørg for at det bliver varmet godt igennem. Smag retten til med salt, peber og lidt sherryeddike og kom herefter blæksprutten ved.

STEP 6
Lad retten samle sig og top den bredbladet persille før den serveres med brød og andet godt.

DEL OPSKRIFTEN