OM OS

Drømmen bag from spain with love er at give danskere mulighed for at nyde nogle af de virkelig mange kulinariske lækkerier som Spanien har at byde på hjemme i skønne Danmark. Produkterne er udvalgt fra de bedste leverandører i Spanien, hvor kvalitet og autencitet er helt afgørende punkter for udvælgelsen. Det hele sendt direkte til din dør, så det eneste du skal gøre er at nyde lækker tapas med dem, du holder af.

Vi er ikke eksperter i hverken skinke, oliven, ost eller tapas. Men vi er omgivet af eksperter, både dem der arbejder med det professionelt og dem der blot har en ubeskrivelig kærlighed til de spanske specialiteter.

Men vi har en kæmpe passion og kærlighed til alle de spanske specialiteter og hele tapas konceptet. Vi har spist VIRKELIG meget tapas og derfor også rigtig store mængder sortfodsskinke, oliven, ost, pølser og alle de andre lækre retter en tapas kan bestå af.

Hvem er from spain with love?

Vi er Line & Henrik, et kærestepar, der bor med vores lille søn James i Spanien en lille time syd for Barcelona. Udover siden her driver vi WISSLER // Bar & Burgers, en bar og restaurant i en lille kystby der hedder La Pineda, så kommer du på disse kanter, så kom endelig forbi til en kold cervesa og en sludder.

Som skrevet er vi bestemt ikke eksperter i nogle af de ting, du finder her på siden, men vi er omgivet af masser af eksperter som har lært os en masse og hjulpet os med at finde frem til det bedste af det bedste. Og det er al denne viden vi vil forsøge at give videre til dig.

Derfor vil du her på siden hele tiden kunne finde nye produkter, guides og indlæg, som alt sammen bliver til ved hjælp af alle de gode mennesker her i Spanien, der har den samme store kærlig hed til al den lækre mad, Spanien har at byde på. Vil du holde dig opdateret med alle de nye produkter, guides, opskrifter og generelt nyt fra os her i Spanien, så kan du tilmelde dig vores nyhedsmail lige her.

Er der noget som, du kunne tænke dig at vide, blive klogere på eller et produkt, som du virkelig godt kunne tænke dig, så lov os, at du kontakter os. Har vi ikke svaret til dig, så kan vi helt sikkert finde nogen, der kan hjælpe os med svaret til dig.