Buñuelos
Buñuelos
512 g Mel
1 tsk Bagepulver
1 tsk Salt
64 g Sukker
2 Æg
250 ml Mælk
4 spsk Smør
Olie til at fritere
Kanelsukker
Buñuelos er søde, bløde og helt perfekt puffet. Man kan vælge at fylde creme, vanilje sovs, marmelade eller andet. Og drysses med lige hvad du ønsker på toppen. 🙂
STEP 1
Bland mel, bagepulver, salt og sukker i en stor skål.
STEP 2
Tag en ny skål hvori du pisker æg og mælk sammen. Derefter pisker du det sammen med melblandingen.
STEP 3
Tilføj 2 spisesker smeltet smør og miks godt.
STEP 4
Drys lidt mel ud på bordpladen og tag dejen op. Ælt godt indtil det er fint og elastisk.
STEP 5
Fordel nu dejen i 24 lige store portioner og rul dem kugler med hænderne.
STEP 6
Tilføj olie i en gryde og varm olien op så den når en temperatur på 170 grader. Put forsigtigt hver kugle i olien og friter indtil de er gyldne.
STEP 7
Lig dem på et stykke køkkenrulle og lad dem dryppe af og derefter rulles de i kanelsukker.
BONUSTIP
Man kan prikke et lille hul og sprøjte creme ind, og der kan man vælge at lave lige den creme ønsker.