Ingredienser
1 glas
Rejer (str. 21-25, pillet og udvundet)
1 Baguette brød skåret i skiver
1 fed Hvidløg 
¼ dl Olivenolie
½ tsk Røget paprika
1 tsk Paprika
¼ tsk Salt
2 spsk Hvidvin
1 spsk Persille
Peber

STEP 1
Rens rejerne og tør dem derefter. Skær baguetten i skiver og rist dem i ovnen eller i en brødrister. 

STEP 2
Pil hvidløgene og hak det fint. Find en gryde frem og sæt den på komfuret ved middel-lav varme med ¼ dl olivenolie. Kom hvidløgene på panden under konstant omrøring i et par minutter. Tilsæt herefter paprika og salt og rør rundt.

STEP 3
Skru varmen op til medium og tilsæt rejerne. Lad rejerne koge i 90 sekunder, herefter tilsættes hvidvinen. Lad det hele koge sammen i yderligere 2 minutter, eller indtil rejerne lige er gennemstegte.

STEP 4
Læg rejerne på de ristede brødskiver, dryp med hvidløgsolie og pynt med persille.

DEL OPSKRIFTEN