Brød med chimichurri steak
Pan con bistec chimichurry
Ingredienser
350 g Sirloin steak
1 Baguette (i skiver)
2 tsk Persille (hakket)
2 fed Hvidløg (finthakket)
¼ tsk Knust rød peber
Salt og peber
1 tsk Olivenolie
1 tsk Citronsaft
STEP 1
Dup bøffen tør og kom salt på.
STEP 2
Varm en støbejernsgryde op over høj varme, tilsæt lidt olivenolie og steg bøffen til den ønskede færdighed. Den skal have en god stegeskorpe på begge sider.
STEP 3
Tag panden af varmen og lad hvile i 10 minutter, mens du laver chimichurri. I en skål kombineres persille, hvidløg, knust rød peber, salt, peber, olivenolie og citronsaft. Rist din baguette.
STEP 4
Skær steaken i skiver og fordel skiverne over brødet. Top hver skive med chimichurri. Kombinationen af smagene er helt fantastisk!