Ingredienser
350 g
Sirloin steak
1 Baguette (i skiver)
2 tsk Persille (hakket)
2 fed Hvidløg (finthakket)
¼ tsk Knust rød peber
Salt og peber
1 tsk Olivenolie
1 tsk Citronsaft

STEP 1
Dup bøffen tør og kom salt på.

STEP 2
Varm en støbejernsgryde op over høj varme, tilsæt lidt olivenolie og steg bøffen til den ønskede færdighed. Den skal have en god stegeskorpe på begge sider.

STEP 3
Tag panden af varmen og lad hvile i 10 minutter, mens du laver chimichurri. I en skål kombineres persille, hvidløg, knust rød peber, salt, peber, olivenolie og citronsaft. Rist din baguette.

STEP 4
Skær steaken i skiver og fordel skiverne over brødet. Top hver skive med chimichurri. Kombinationen af ​​smagene er helt fantastisk!

DEL OPSKRIFTEN