Brød med oliventapenade og chorizo
Pan con tapenade de aceitunas y chorizo
Ingredienser
Mørkt (gerne tørt) rugbrød uden kerner
Ét glas oliventapenade
100 g chorizopølse i skiver
Persille til pynt
Tandstikker
Olivenolie
Salt
STEP 1
Start med at skære skorpen af rugbrødet, og skær brødet i små trekanter (ca. 4 trekanter pr. rugbrød).
STEP 2
Pensel herefter trekanterne med olie og drys over med lidt salt.
STEP 3
Derefter skal de bages i ovnen ved ca. 250 graders varme til de er sprøde og gyldne.
STEP 4
Når brødene er færdige i ovnen afkøles de let. Smør dem herefter med oliventapenade (ca. én teske) på brødene.
STEP 5
Skær en skive chorizopølse i to, og fold det halve stykke et par gange, så det passer på brødet. Placer herefter et stykke persille på toppen.
STEP 6
Stik en pind igennem persille, pølsen og brødet. Voilá, så er det klar til servering.
BONUS INFO
Opskriften her kan også bruges med baguette brød hvis du ønsker dette fremfor rugbrød.