fbpx

Tapaskassen

Fra: 665,00 DKK / måned

En kasse fyldt med lækre spanske tapas specialiteter som vi har udvalgt til dig, vi udvælger mellem 15 og 20 produkter til kassen. Der er nogle specialiteter du altid finder i kassen som er sortfodsskinke, ost, pølse og oliven. Derudover finder du forskellige “dyppelser” og alle mulige andre tapasspecialiteter.

Sammen med kassen modtager du en liste over alle produkterne, samt opskrifter til inspiration. Du kan se et eksempel på sådan den information vi sender med kassen lige her.

Vi køber varerne efter den 20. i hver måned, så ønsker du at afmelde eller springe over en måned, skal du informere os inden den 20. i måneden. Tapaskassen bliver afsendt her fra os i Spanien i slutningen af måneden og du kan forvente den hos dig løbet af de første 7-12 dage i måneden. Vi holder dig selvfølgelig opdateret pr. mail.

FULD TILFREDSHED eller PENGENE TILBAGE > Skulle du modtage din første kasse og mod forventning ikke synes den lever op til hvad vi har lovet dig. Så får du pengene retur fra os, vi samler nemlig kun på glade medlemmer.

Er du ikke helt klar til at bliv medlem og modtage en kasse på fast basis, så kan du “prøve os af” med en prøvekasse – bestil den her!

Ryd

Varenummer (SKU): N/A Kategori: