Vi håber I vil få en skøn aften med hinanden, kassens indhold og noget lækkert at drikke. ❤️

Vi elsker at se den lækre spanske tapas serveret i smukke danske hjem, så I må meget gerne bruge  #tapaskassen og tagge os med @fromspainwitlove.dk når du nyder noget fra kassen.

Hvis du har spørgsmål eller andre tanker, så skriv endeligt til os på hej@fromspainwithlove.dk

Tak fordi vi må “være en del” af jeres aften.

 

Happy valentines

Line & Henrik

Lækkerier du finder i kassen

Sortfodsskinke  // Jamon de Cebo 50% Ibérico

I denne kasse får du et virkelig lækkert stykke sortfodsskinke, med en helt fantastisk smag og konsistens, uden at være alt for kraftig i smagen. Husk at tage den ud af køleskabet og pakken en times tid før den skal serveres.

Pølser  // Chorizo – Chorizo Pamplona – Salchichon

Fra en af de førende pølser producenter her i Spanien – Casademont – har vi fundet denne pakke med 3 af deres bedst sælgende pølser. Alle 3 pølser går virkelig godt til ost eller på et stykker brød med allioli.

Ansjosoliven // La Española Clásicas

Kvalitets grønne oliven med ansjos fyld. Det her er en af vores ynglings oliven og vores lille søn James på 3 år kan spise en hel dåse når han kommer hjem fra skole, hvis han altså får lov. 😉

Friterede saltede mandler // Alemendras fritas saladas

Sabor A España er en virksomhed der har primært fokus på tørret frugt og nødder. Udover de lækreste produkter, har de simpelthen de finseste butikker rundt omkring i Spanien. Vi er vild med konceptet og ikke mindst produkterne, så dem får du helt sikkert at se igen i en Tapaskasse i fremtiden. Nyd lige videoen af deres butik i Malaga.

Smøreost  // Crema de torta de Casar

Da vores leverandør præsenterede denne smøreost for os, vidste vi at du ikke skulle snydes for denne lækre spanske special ost. Det er en meget udbredt madvare, smøreosten. Det skulle man ikke udmiddelbart tro, men med den utrolig lækre cremede konsistens, passer den rigtig godt på et stykke brød eller en lækker kiks.

Ost // Curado de toboso

Lækker lagret fåreost fra La Antigua ostehuset. Osten er lavet i Mora provinsen og er lagret i minimum 8 måneder, for at få den lækre smag man forbinder med det traditionelle tapas bord. Du kan få lidt inspiration til anretning af ost til dit tapasbord.

Artiskok creme  // Crema de Alcachofa

Denne grønsagscreme, har en lækker cremet konsistens og er rig på mange mineraler. Den har en let bitter smag, men fungere virkelig godt til dyppelse af små grønsagspinde, eller som spread til dit brød med lækker pølse eller ost på toppen.

Chokolade trøfler // Trufas

En lille sød ting til at slutte den gode aften af med. En af vores absolut ynglings hernede i Spanien, som vi synes i skulle forkæles med denne gang. Så den kolde tid (i Danmark😜) kan blive lidt forsødet.

ANCHOAS FRITAS

se opskrift

ANCHOAS CON TOMATE

se opskrift

PINTXOS GILDA

se opskrift

CROQUETAS DE JAMÓN

se opskrift

PAN CON TOMATE

se opskrift

CHURROS

se opskrift

PAN CON CHAMPIÑONES Y QUESO

se opskrift

GAMBAS AL AJILLO

se opskrift

Tapas direkte fra Spanien til din dør