Stegt Padròn
Pimientos de padròn
200 g Padròn peberfrugt (små snack peberfrugter, som er lidt stærk i smagen)
50 ml Olivenolie
En god flage salt
De grønne padròn peberfrugt er super lækre i smagen og specielt når man stryger en god flage salt udover. Dertil er de super lækre at have på tapasbordet, da de er nemme små hapserer.
STEP 1
Start med at vaske peberfrugterne godt. Tør dem derefter meget grundigt, så der ikke er mere vand på dem.
STEP 2
Tag en pande hvorpå du kommer olie. Når panden er varm kommer du peberfrugterne på, de skal have omkring 5 minutter under konstant omrøring, så man undgår det brænder på.
STEP 3
Når peberfrugterne er færdige, tages de af panden og lægges på et stykke køkkenrulle, til at fjerne det overskydende olie.
STEP 4
Når de skal serveres ligges de på det ønskede fad/tallerken og der drysses med en god flag salt udover.
