2,3 dl vand 
2,5 spsk sukker
1/2 tsk salt
2 spsk vegetabilsk olie
2,3 dl mel
1 l olie til fritering
1 tsk kanel 
 
Chokolade sauce
100 g mørk chokolade
1,2 dl fløde
 
Topping
1 dl sukker 
1 tsk kanel

STEP 1

Sæt en lille gryde over blusset på middel varme. Tilføj vand, sukker, salt og vegetabilsk olie. Få dette til at koge og fjern det derefter fra varmen.

 

STEP 2

Tilføj mel indtil du kan forme en bold ud af blandingen og kom det derefter ud på bordet og ælt massen let med hænderne. Derefter kommer du massen i en sprøjtepose med stjernetyl. Sæt det til side.

 

STEP 3

Hak chokoladen og kom det i en skål. Derefter kommes fløden op i en ny gryde og varmes op til det begynder at simre. Tag det af blusset og hæld det over chokoladen. Rør indtil al chokoladen er smeltet. Sæt det til side.

 

STEP 4

Kom olie i en tykbundetgryde og varm det op til det når 180-190 grader.

 

STEP 5

Friter dine churros (ca 15 cm) til de er gyldne og læg dem derefter på et stykke køkkenrulle, for at tage det overskydende olie. 

 

STEP 6

Bland sukker og kanel på en tallerken og rul herefter dine churros. Nu er det klar til servering.

 

TIP

Anret dine churros på et fin fad. Kom chokoladen i en fin skål og placer den på fadet. Vi elsker at dele vores churros, det er der noget rigtig hyggeligt over.

DEL OPSKRIFTEN

Super lækker churros opskrift

Her hos os får du lige nu en super lækker opskrift på churros til at forsøde tilværelsen med. At sige vi holder af Spanien og det spanske køkken er en underdrivelse, for vi elsker Spanien og det spanske køkken. Vi er også ret glade for det søde spanske køkken, og netop derfor har vi denne lækre opskrift på spanske churros klar til jer.

Churros – Kært barn har mange navne

Churros, spanske vafler, spanskrør – ja kært barn har mange navne. Uanset hvad du vil kalde dem, så har vi en super sprød opskrift at tilbyde dig, og vi tilbyder også ingredienser fra Spanien, som bliver leveret direkte hjem til jer.

Spanskrør med god smag

Churros opskrift skal være lige til at gå til, og det må man sige vores opskrift er. Enkelt, men lækker sprød.

Spanskrør opskrift

Det er ikke kun opskrift på spanskrør du kan finde fra det søde spanske køkken hos os. Vi har flere forskellige desserter og snacks at gå på opdagelse i.

Hjemmelavet churros med gode ingredienser

Churros opskrift, spanske vafler, spansk rør, ost med honning og nødder, crema catalana og mange flere delikate spanske desserter, kan i finde opskrifter på hos os nu.