2 spsk Olivenolie
1-2 Friskpresset citronsaft
1 fed Hvidløg finthakket
1 1/2 tsk Stødt spidskommen
1 1/2 tsk Sød paprika
3/4 tsk Stødt korianderfrø
1/2 tsk Oregano
1/2 tsk Salt
1/4 tsk Gurkemeje
1/3 tsk Cayenne
1/3 tsk Stødt sort peber
1 stk Svinemørbrad, renset og skåret i tern på ca. 1 tommer
8 stk træspyd (læg dem i blød i vand inden, for at undgå at de bliver brændt, ved stegning/gril)

Marinaden, som du finder i denne opskrift er baseret på den gamle spanske traditionelle smag. I gamle dage brugte man nemlig lam og ikke gris, så hvis man skulle have lyst, kan man prøve kræfter med det.

 

STEP 1

I en medium skål blandes olie, citronsaft, hvidløg og krydderier. Tilsæt svinemørbrad og bland i hånden, indtil alt svinekødet er belagt. Dæk til og marinér i mindst 1 time i køleskabet (op til natten over).

 

STEP 2

Når du er klar til at tilberede dit svinekød, skal du forvarme din grill eller pande til medium varme.

 

STEP 3

Tag dine træspyd og læg dem i vand, så det trækker vand ind i træet og træk derefter 3 stykker kød på hvert spyd.

 

STEP 4

Gril eller steg så spydene med kødet til de er faste, ca. 2-3 minutter på hver side. Server på en tallerken eller et fad og vedlæg en skive citron.