2 spsk Olivenolie
1-2 Frisk presset citronsaft
1 fed Hvidløg finthakket
1 1/2 tsk Stødt spidskommen
1 1/2 tsk Sød paprika
3/4 tsk Stødt korianderfrø
1/2 tsk Oregano
1/2 tsk Salt
1/4 tsk Gurkemeje
1/3 tsk Cayenne
1/3 tsk Stødt sort peber
1 stk Svinemørbard, renset oog skåret i tern på ca. 1 tommer
8 træspyd (husk at ligge dem i blød i vand inden, for at undgå at de bliver brændt, ved stegning/gril)

Denne marinade er en gammel spansk traditionel smag og i gamle dage brugte de lam og ikke gris og det kan du også vælge at bruge frem for svinemørbrad, hvis man skulle have lyst.

 

STEP 1

I en medium skål blandes olie, citronsaft, hvidløg og krydderier. Tilsæt svinemørbrad og bland i hånden, indtil alt svinekødet er belagt. Dæk til og marinér i mindst 1 time i køleskabet (op til natten over).

 

STEP 2

Når du er klar til at tilberede dit svinekød, skal du forvarme din grill til medium varme. Tag træspyd og lige dem i vand, så dt trækker vand ind i træet og træk derefter 3 stykker kød på hvert spyd.

 

STEP 3

Gril så spydene til de er faste i kødet, ca. 2-3 minutter på hver side. Server med en skive citron ved siden af.