750 ml Spansk vin, den må gerne være lidt tør
80 ml Brandy/cognac/rum (brandy er den mest rigtige, men hvis man har de andre nævnte er det også godt)
180 ml Appelsinjuice
3-4 spsk. Brunfarin eller sirup/honning
Friskefrugter:
1/2 Appelsin
1/2 Citron
1/2 Grønt æble
1 håndfuld Vindruer
Har man lyst kan andre frugter også bruges, men de nævnte her er dem man typisk bruger.
Isterninger til afkølning

Vidste du godt, at Sangria først blev lavet som årsag til, at bruge vinen til, at dræbe bakterier i vandet og siden der har opskriften taget fart med at blive udviklet og her får du den typiske Sangria opskrift.

STEP 1

Skær først alt de forskellige frugter ud, i ca. lige store stykker

STEP 2

Tag en kande og tilføj alt frugt og den brunefarin og trykke det godt sammen med en fx en træ gryde ske

STEP 3

Tilføj så juice og brandy/rum eller hvilken form for alkohol du ønsker og mos lidt mere med sken

STEP 4

Tilføj nu vinen og rør godt rundt så hele bliver godt mikset og smag om der evt. skal tilføjes mere, sødt, alkohol, eller juice. og tilføj isterninger.

BONUS INFO
Smager bedst når den lige er lavet, men kan godt tåe at stå i 48 timer og tlfæj først isterninger,når den sal serveres