3 fed Hvidløg
2 Løg finhakket
1 Grøn peberfrugt skåret i tern
1 Rød peberfrugt skåret i tern
2 Zucchini skåret i tern
5 Tomater uden skind (hæld lidt kogendevand på tomaterne og skindet kan stille trækkes af)
125 ml Olivenolie
Salt
Peber

Retten er en klassisk kombination af grøntsager og tomater, som er kogt indtil det hele er blandet godt sammen, så smagene er godt mikset ind i hinanden og på spansk kalder man det pisto og det serveres i en skål og hvis man har lyst evt. et spejlæg på toppen.

 

STEP 1

Put olie i en gryde og varm den godt op, skru derefter ned på lav varme og og steg hvidløg og løg på lav varme i 15 minutter, rør regelmæssigt.

 

STEP 2

Tilsæt peberfrugter og steg igen i 15 minutter mens der rørs regelmæssigt, tilsæt tilslut zucchini og tomater og smag til med salt og peber

 

STEP 3

Lig låg på og skru ned på laveste varme og lad det stå i 1 time og 40 minutter rør reglmæssigt og forsigtigt

 

STEP 4

Tag nu låget af og skru lidt op for varmen og lad nu alt væske blive fordampet væk, ca. 20 minutter, tomaterne skal stadig være saftige men uden væske.