500 g Mandelmel
350 g Sukker
1 Æg (kun æggehvide)
150 ml Vand
200 g Pinjekerner
2 Æg (kun æggeblomme)

Panellets er det spanske navn og ja, hvis man oversætter det til dansk bliver det paneler og det giver ikke rigtig mening, derfor er navnet bevaret på spansk og uanset navn så smager de altså bare himmelsk.

STEP 1

Tilføj vand og sukker i en gryde og bring det i kog.

 

STEP 2

Rør rundt indtil det bliver til en sirup.

 

STEP 3

Tilføj mandelmel og rør rundt i 2 minutter og tag det af til afkølning.

 

STEP 4

Tilføj æggehviden og rør indtil det godt blandet sammen og sæt det i køleskabet i mindst 2 timer.

 

STEP 5

Efter de 2 timer + i køleskabet, tændes ovnen på 200 grader og varmes op.

 

STEP 6

I mens ovnen varmer op, laves der kugler af den nedkølede masse (der er til 30 kugler) og tril hver kugle i pinjekerner og lig på en bageplade klar med bagepapir.

 

STEP 7

Pisk æggeblommerne med en gaffel i en kop og pensle nu hver kugle med æggeblommemassen.

 

STEP 8

Bag i 5 minutter eller indtil gylden.