500 gram Mandelmel
350 gram Sukker
1 Æg (kun æggehvide)
150 ml Vand
200 gram Pinje kerner
2 Æg (kun æggeblomme)

Panellets er det spanske navn og ja, hvis man oversætter det til dansk bliver det paneler og det giver ikke rigtig mening, derfor er navnet bevaret på spansk og uanset navn så smager de altså bare himmelsk.

STEP 1

Tilføj vand og sukker i en gryde og bring det i kog

 

STEP 2

Rør rundt indtil det bliver til en sirup

 

STEP 3

Tilføj mandelmel og rør rundt i 2 minutter og tag det af til afkølning

 

STEP 4

Tilføj æggehvide og rør indtil det godt blandet sammen og sæt det i køleskabet i mindst 2 timer

 

STEP 5

Efter de 2 timer + i køleskabet, tændes ovnen op 200 grader og varmes op

 

STEP 6

I mens ovnen varmer op, laves der kugler af den nedkølede masse (der er til 30 kugler) og tril hver kugle i pinjekerner og lig på en bageplade med bagepapir

 

STEP 7

Pisk æggeblomme med en gaffel i en kop og pensle nu hver kugle med æggeblomme

 

STEP 8

Bag i 5 minutter eller indtil gylden