4,2 dl linser 
2 spsk olivenolie 
1 lille løg – hakket 
1 fed hvidløg – hakket 
4,8 dl vand 
1 stk kartoffel (str. m) – skåret i stykker lidt større end en bid
Salt
Peber 
1/2 chorizo – skåret i mindre stykker 

STEP 1

Læg linserne i vand i en time før du vil lave retten.

 

STEP 2

Varm olien op i en gryde og sauter løg og hvidløg til de er let brune.

 

STEP 3

Tilsæt vand og linser og bring det i kog.

 

STEP 4

Sæt det derefter til at simre.

 

STEP 5

Tilsæt kartoflerne og chorizo. Lad det koge i 40-45 min.

 

TIP

Server med varmt og sprødt brød.

Prøv denne spanske linse suppe opskrift der hitter

Elsker du suppe? Uanset om det er koldt udenfor, eller om temperaturen står på tocifrede plusgrader, er suppe altid en klar favorit i de fleste hjem. Suppe er nemt at tilberede, og det er en ret, som både børn og voksne holder af.

Med vores linsesuppe opskrift får du en autentisk suppeopskrift direkte fra Spanien, hvor vi bor og er omgivet af eksperter i det spanske køkken. Spanien er kendt for højkvalitets tapas specialiteter, og dem kan du få tilsendt direkte fra støvlelandet. Vi leverer nemlig lige til døren. På den måde prøver du nye spændende madvarer, som du måske aldrig ville have prøvet.

Bliv mæt og glad af nærende spansk linse suppe

I denne linsesuppe opskrift skal du blandt andet bruge chorizo, som giver suppen et lækkert krydret strejf samt tilføjer noget ekstra substans. Suppen indeholder også linser, som giver en god fornemmelse af at have spist nok. Lad dig ikke snyde af den lille linses udseende – den kan overraske både i smag og mæthed.

Lad Spanien komme til dig og dit køkken – kast dig ud i suppen og få fornemmelsen af, at du befinder dig på en ægte spansk restaurant.