400 gram Frisk spinat (hvis fra frost så skal det tø op først)
400 gram Kogte kikærter (som har ligget i blød i 24 timer inden) man kan også bruge fra dåse, men så skal de ikke koges.
1 Stort løg
2 fed hvidløg
1/2 tske Stærk paprika
1 tske Sød paprika
Salt
Olivenolie

Denne ret er perfekt til tapas bordet, og endnu mere hvis der er vegetar som deltager, så er retten jo helt perfekt, da man kan være med rundt om tapasbordet, selvom man er vegetar.

 

STEP 1

Skrald hvidløg og tage en pande og tilføj oliven olie og tænd for komfuret og begynd stegning af de 2 hele hvidløg

 

STEP 2

Imens hvidløget steges hakkes løget og når det er hakket tilføje sløgene på panden

 

STEP 3

Tilføj nu spinaten og rør indtil de er møre og får en mørk farve

 

STEP 4

Tilføj nu varm, paprika, sød paprika og spidskommen og rør godt

 

STEP 5

Dræn væske fra kikærterne og vask dem godt (hvis de er fra dåse), tilføj kikærter og bland det godt og steg indtil kikærterne er let brunet

 

STEP 6

Smag til og se om evt. mere krydderi skal tilføjes og ellers server.