400 g Frisk spinat (hvis fra frost så skal det tø op først)
400 g Kogte kikærter (som har ligget i blød i 24 timer inden) man kan også bruge fra dåse, men så skal de ikke koges.
1 Stort løg
2 fed hvidløg
1/2 tsk Stærk paprika
1 tsk Sød paprika
Salt
Olivenolie

Denne ret er perfekt til tapasbordet, og endnu mere hvis der er en vegetar som deltager. Det er jo ikke det nemmeste, men med denne ret er det jo helt perfekt.

 

STEP 1

Pil skraldet af hvidløgene. Tag derefter en pande og tilsæt olivenolie og kom de hele hvidløg på.

 

STEP 2

Imens hvidløget steges, hakkes løget. Når løget er hakket tilføjes det på panden med hvidløg.

 

STEP 3

Tilføj spinaten og rør indtil de er møre og får en mørk farve.

 

STEP 4

Tilføj nu varm paprika, sød paprika samt spidskommen og rør det sammen.

 

STEP 5

Dræn væske fra kikærterne og vask dem godt (hvis de er fra dåse), tilføj kikærter og bland det godt og steg indtil kikærterne er let brunet.

 

STEP 6

Smag til og se om evt. mere krydderi skal tilføjes og ellers er det klar til servering.