1 dåse peberfruger
200g hakket kød
valnødder
rosiner
2 tsk. mel
mælk
salt 
peber 
olie
evt. lidt ost. 

STEP 1
Hak valnødderne og rosinerne lidt (behøves ikke være fint hakket)

 

STEP 2
Svits dem hurtigt på panden med olie

 

STEP 1
Tilsæt kødet og krydder det med en knivspids salt og peber.

 

STEP 4
Mens kødet brunes åbnes dåsen med peberfrugterne og dræn dem på noget køkkenrulle.

 

STEP 5
Når kødet er brunet tilsætterne du et par tsk. mel og rører

 

STEP 6
Et glas mælk tilføjes, så alt ender med at blive en tyk bechamelsauce.

 

STEP 7
Smag til med salt og peber.

 

STEP 8
Fyld til sidst peberfrugterne forsigtigt.

 

STEP 9
Tilsæt evt. lidt ost og sæt dem i ovnen i 5 min