1 dåse peberfrugter (udhulet)
200g hakket kød
Valnødder
Rosiner
2 tsk. mel
1 glas (ca. 2,5 dl) Mælk
Salt 
Peber
Olie
Evt. lidt ost. 

STEP 1
Hak valnødderne og rosinerne lidt. (behøves ikke være finthakket)

 

STEP 2
Svits dem hurtigt på panden med olie.

 

STEP 3
Tilsæt kødet og krydder det med en knivspids salt og peber.

 

STEP 4
Mens kødet brunes åbnes dåsen med peberfrugterne og drænes for væske på noget køkkenrulle.

 

STEP 5
Når kødet er brunet tilsætterne du et par tsk. mel og rører rundt.

 

STEP 6
Et glas mælk tilføjes, så alt ender med at blive en tyk bechamelsauce.

 

STEP 7
Smag til med salt og peber.

 

STEP 8
Fyld til sidst peberfrugterne forsigtigt.

 

STEP 9
Tilsæt evt. lidt ost og sæt dem i ovnen i 5 min.

Kødfyldte peberfrugter – en lækker ret

Du har højst sandsynligt besøgt Spanien. Det har langt de fleste danskere gjort. Det er ikke uden grund, at Spanien er en danskernes foretrukne turistdestinationer. Spanien byder på godt vejr, gæstfrie mennesker og ikke mindst god mad. Hvis du før har smagt på kødfyldte peberfrugter i Spanien, så ved du, at det drejer sig om en lækker ret, der vil give dig og dine gæster lyst til mere. Her på siden finder du en nem opskrift, som kan hjælpe dig til at lave denne enkel, men velsmagende ret på meget kort tid. Men måske tvivler du på, at det kan lykkes dig at tilberede dine peberfrugter på en god måde. Vi kan forvisse dig om, at hvis du følger opskriften, så skal du nok opnå det resultat, du ønsker. Det er bare et spørgsmål om at gå i gang.

Pimientos rellenos de carne

Det er altid rart at kunne opskriftens oprindelige navn på spansk. Ordet pimientos betyder peberfrugter og vendingen rellenos de carne står for kødfyldte. Fordi man på spansk udtaler alle stavelserne, så gælder det om at læse det hele ordret. Det kan meget vel være, at ordene rellenos og carne bliver lidt svært at udtale, fordi man skal rulle med tungen, men derudover skal det nok gå.

Som du ved, kan du hos os bestille vores udsøgte tapaskasser, som indeholder nogle af Spaniens bedste specialiteter. Men fordi vi ønsker at gøre det spanske køkken kendt i Danmark, kan du finde nogle spanske opskrifter. Vi er sikre på, at dine kødfyldte peberfrugter vil være en stor succes, hvis du vælger at invitere nogle venner til middag. Det giver anledning til nogle hyggelige stunder og nogle livlige samtaler, mens man nyder lækker mad i godt selskab. Det er virkelig noget, man kan glæde sig til.