Ingredienser
500 g
Oksesmåkød (inderlår)
225 g Stærk chorizo i skiver (1½ cm) 
2 Løg skåret i smalle både
4 fed Hvidløg (finthakket)
1 spsk Paprika
2 tsk Oregano
1 tsk Timian
Salt og peber
2 dl Kraftig og tør rødvin
1 dåse Cherrytomater
1 stor Gul peberfrugt (skåret i smalle strimler)
1 håndfuld Sorte oliven

STEP 1
Start med at skære chorizoen skiver og kom det i en stegegryde og steg dem sprøde.

STEP 2
Sæt chorizoen til side på en tallerken og brun oksesmåkødet i det afsmeltede chorizofedt.

STEP 3
Tilsæt herefter løg og klar dem, inden hvidløg, paprika, oregano, timian, salt og peber også tilsættes og steges med et par minutter.

STEP 4
Hæld rødvin på panden og lad alkoholen koge af. Tilsæt herefter cherrytomater og lad retten simre ca 1 time eller indtil kødet er mørt.

STEP 5
Tilsæt peberfrugt og oliven og lad retten simre endnu 5 minutter. Smag til med salt og peber.

BONUS INFO
Server retten med cremefraiche og lidt persille på toppen. Kom lidt brød eller ris ved siden af.

DEL OPSKRIFTEN