2 fed hvidløg
1 dåse knivmuslinger
1/2 citron
Persille
Olivenolie

STEP 1
Hak hvidløg fint og bland det sammen med olivenolie og massere af persille. Lad den hvile.

 

STEP 2
Varm din pande op på middel varme. Når den er varm tilsættes en lille smule af olien på panden.

 

STEP 3
Dræn væsken fra knivmuslingerne fra, og kom det på panden.

 

STEP 4
Resten af olieblandingen hældes over muslingerne på panden.

 

STEP 5
Vend knivmuslingerne et par gange, så de får let farve på begge sider.

 

STEP 6
Anret på en tallerken og dryp lidt citron over.

DEL OPSKRIFTEN

Delikat opskrift muslinger

Vi tilbyder lækre tapasretter til dig, der elsker Spanien i lige så høj grad som os. Vi sætter en ære i at finde de bedste specialiteter, råvarer og opskrifter til vores kunder. Vi samler nemlig kun på glade kunder, der værdsætter god mad fra Spanien. Lige nu kan du bestille en prøvekasse hjem med forskellige retter og opskrifter, og i denne måneds prøvekasse er der opskrift muslinger, som er en oplevelse for sig, man ikke vil være foruden.

Kast jer ud i opskrift på muslinger

På vores hjemmeside kan i finde vores opskrifter på tapasretter. Ønsker i at finde skaldyr, så har vi flere forskellige opskrifter i denne kategori. En sikker vinder er vores opskrift muslinger, som vores kunder bestiller igen og igen. Er det ved at være på tid at forkæle jer med en spansk aften med masser af god og smagfuld tapas, lækre specialiteter og god spansk vin, så find den tapaskasse, der passer til jeres ønske om en vellykket spansk aften.

Grillede muslinger til sommeraftenerne

Lige nu kan i finde den simple, men lækre opskrift på grillede muslinger. Vores råvarer bliver sendt direkte fra Spanien og kun de bedste råvarer er gode nok til vores tapasretter.