1 bundt Asparges
1 pakke Sortfodsskinke

Denne her simple ret, smager helt vidunderligt og så er den så smuk med den grønne farve fra aspargesene. Og sammen med den brunrøde sortfodsskinke, så giver den lidt liv til tapas bordet 🙂

 

STEP 1

Tænd ovnen på 250 grader, læg et stykke bagepapir på risten og spray med lidt olie.

 

STEP 2

Rens og skyld asparges og knæk den trævlede ende af og rul et stykke skinke rundt om hver asparges. Man kan også vælge at tage 2-3 stk. sammen med skinke rundt om, det er op til en selv.

 

STEP 3

Læg dem på bagepapiret og put det i ovnen og steg 8-10 minutter. Vend derefter aspargesen og giv det yderligere 5-7 minutter i ovnen, alt efter hvor mange asparges du har. Det kan også være du skal gøre det af flere omgange.

 

STEP 4

Det færdige udtryk, skal give en asparges med stadig lidt bid og en skinke som er lidt brunt, velbekomme. 🙂