1 bundt Asparges
1 pakke Sortfodsskinke

Denne her simple ret, smager helt vidunderligt også er den så smuk med den grønne farve fra asparges sammen med den brunrøde sortfodsskinke, så den giver lidt liv til tapas bordet 🙂

 

STEP 1

Tænd ovnen på 250 grader, lige et stykke bagepapir på risten til ovnen og spay med lidt olie

 

STEP 2

Rens og skyld asparges og knæ den trævlede ende af og rul et stykke skinke rundt om hver asparges eller man kan tage 2-3 stk. sammen med skinke rundt om, det er op til en selv.

 

STEP 3

Lig dem på bage papiret og put det i ovnen og steg 8-10 minutter og vend derefter aspargesen og giv det yderligere 5-7 minutter i ovnen, alt efter hvor mange asparges du har, så kan det være du skal gøre det af flere omgange.

 

STEP 4

Det færdige udtryk, skal give en asparges med stadig lidt bid og en skinke som er lidt brunt, velbekomme