1/4 pose Paella krydderi (hvidløg, paprika, peber, kryddernellike og safran)
1  Glas oliven
1 Pakke Blue cheese (Gerne den spanske queso de cabrales, men har du ikke den, så kan din favorit blue cheese også bruges
2 Æg
Mel
Rasp/brødkrummer

Det her er virkelig et lækkert sprødt element til tapasbordet eller bare en god snack!

 

STEP 1

Tag alle oliven ud af glasset og tør dem godt af, fyld derefter hullet med blue cheese.

 

STEP 2

Tag nu en mellem stor gryde og fyld 1/3 olie i. Varm olien op til den rammer 170 grader.

 

STEP 3

Find tre skåle, hvori du fylder mel i den ene, sammenpisket æg i den anden og rasp/brødkrummer i den sidste.

 

STEP 4

Tag 5-8 oliven af gangen og start først med at vende dem i mel, så vend dem i æg og til slut i rasp/brødkrummer og forsæt indtil alle oliven er har fået turen.

 

STEP 5

Tilføj 8 oliven af gangen i olien (når den er klar) og giv dem ca. 45 sekunder frituren. Kom dem herefter over på et stykke køkkenrulle så de drænes for overskydende olie.

 

Tips

Server dem på en pind som på billedet og vedlæg lækker cremet aioli ved siden af.