1/4 pose Paella krydderi (hvidløg, paprika, peber, kryddernellike og safran)
1  Glas oliven
1 Pakke Blue cheese (Gerne den spansk queso de cabrales, men har du ikke den, så din favorit blue cheese er også god)
2 Æg
Mel
Rasp/brødkrummer

Det her er virkelig et lækkert sprødt element til tapasbordet eller bare en god snack!

 

STEP 1

Tag alle oliven ud af glasset og tør dem godt af, fyld derefter hullet med blue cheese

STEP 2

Tag nu en mellem stor gryde og fyld 1/3 olie i of varm olien op til 170 grader

STEP 3

Lav 3 skåle, 1 med mel, 1 med sammenpiske æg og 1 med rasp/brødkrummer

STEP 4

Til 5-8 oliven af gange og start først med at vendes dem i mel, så vend dem i æg og tilslut i resp/brødkrummer og forsæt indtil alle oliven er har fået turen

STEP 5

Tilføj så 8 oliven af gangen i olien (når den er klar) og give dem ca. 45 sekunder også er de færdige og forsæt indtil alle oliven er friteret og sluk her efte rolien

Tips

Server allioli til og servere dem i en skål eller som på billede her, sat på pind.