3 1/2 spsk Majsmel
7 spsk Hvedemel
64 gram Sukker
1 Liter Mælk
1 Ceylon kanel (kanelstang)
2 Æg (stuetemperatur ikke for kolde)
Olivenolie til at fritere
2 spsk smør
Stødt kanel

For at fritere mælk, laver man ved først, at lave en lækker from for budding, med god smag også paner man det inden man steget og vupti så er der stegt mælk.

 

STEP 1

Tag en stor skål og bland, majsmel, hvedemel og sukker

 

STEP 2

Tilføj 250 ml af mælk til den stor skål og miks godt og lad det stå for 10 minutter

 

STEP 3

I en gryde hældes resten af mælken i og tilføj Ceylon kanel (kanelstang) og varme op på medium varme, så snart mælken begynder at boble lidt tages det af varmen

 

STEP 4

Placere en sigte på den stor skål og sigtet lidt efter lidt, “kanelmælken” ned i skålen, når alt mælken er blandet i hældes det hele samlet tilbage i gryden og gryden sættes tilbage på komfuret på lav varme og rør i forsigtigt i 10 min

 

STEP 5

Hæld blandingen op i et fad smut med olivenolie på ca. 22*22 cm og sæt det på køl i minimum 3 timer men endnu bedre overnatten hvis du har tiden

 

STEP 6

Når det har stået i køleskabet i minimum 3 timer, skulle massen være sat og den tages ud og der skal nu skæres firkantet stykker ud af massen der til ca. 16 stk.

 

STEP 7

Put den resterende mel på en tallerken, og vend de firkantet mælkestykker i der, så der er mel på alle sidder

 

STEP 8

Pisk æggene sammen i en skål og find en pande frem og tilføj oliven olie og smør og tænd for komfuret

 

STEP 9

Tag nu hver firkantet mælke stykke med mel på og dyb det i æggene og derefter lig den på panden og steg ca. 1 minut på hver side og tag dem af og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle, for at det overskydende olie bliver suget op og drys med stødt kanel.

 

BONUS INFO

Ret vigtigt at de firkantet stykker er minimum 8 cm tykke, ellers kan det drille meget når de skal steges!