1 Stort løg
2 Grønne padròn (snack peber)
1 Stor rød peberfrugt
Vælg andre grøntsager hvis ønsket
Mel til panering
Olivenolie til friteringen
Salt
Peber

STEP 1

Skrald løget og skær det i ringe. Vask padrón godt og grundigt og skær i ringe. Den røde peberfrugt vaskes og udkernes og skæres i strimler.

 

STEP 2

Læg alle grøntsager i en skål, drys salt på og vend det godt rundt. Det får grøntsagernes naturlige frugt til at trække sig ud. Lad det stå 10-15 minutter.

 

STEP 3

Hæld mel hen over grøntsagerne og vend det hele godt og ryst dem efterfølgende ud over et dørslag, så overskydende mel kommer væk.

 

STEP 4

Tag en pande, fx en wokgryde og tilføj en god sjat olie og varm det godt op. For at få bedste resultat skal det steges i mindre portioner, for at alle bliver sprøde.

 

STEP 5

Så snart den første portion begynder at blive brunlig, tages den af og ligges på et stykke køkkenrulle for at fjerne det overskydende olie. Derefter steges næste portion og sådan fortsætter det indtil alle grøntsager er friteret. Nu er de klar til servering.