1 Stort løg
2 Grønne padròn
1 Stor rød peberfrugt
Vælg andre grøntsager hvis ønsket
Mel til panering
Olivenolie til friteringen
Salt
Peber

STEP 1

Skrald løget og skær det i ringe, vask padrón godt og grundigt og skær i ringe, den røde peberfrugt vaskes og udkernes og skæres i strimler

 

STEP 2

Lig alle grøntsager i en skål og drys salt på og vend det godt rundt, det får nemlig grøntsagernes naturlige frugt til at trække sig ud, lad det stå 10-15 minutter

 

STEP 3

Hæld mel hen over grøntsagerne og vend det hele godt og ryst dem efterfølgende ud over et dørslag, så overskydende mel, kommer væk.

 

STEP 4

Tag en pande fx en wok gryde og tilføje en godt med olie og varm olien godt op, for at få bedste resultat skal det steges i mindre portioner, for at alle bliver sprøde.

 

STEP 5

Så snart den første portion begynder at blive brunlig, tages den af og ligges på et stykke køkkenrulle for at fjerne det overskydende olie og steg næste portion og fortsæt sådan indtil alle grøntsager er friteret og server straks