1 pakke Gedeost
43 gram Majsmel
1 Stort æg
64 gram Brødkrummer/rasp
1/2 tsk Stødt paprika
Olivenolie Til fritering

Honningdip:
60 ml Honning
1 tsk Chiliflager
1/4 tsk Cayennepeber

Friteret gedeost og honning til er virkelig lækkert, gedeosten som er sprød uden på og blød og cremet indeni, og gedeosten kan være lidt saltet og derfor, giver det en perfekt smag, ved at dyppe det i honning og hvis man vælger at blande honningen med chiliflager og cayennepeber, får du en dip som både er sød og stærk og det giver en endnu bedre smags sammensætning.

 

STEP 1

Skær 12 skiver ud af gedeost rullen og rul hver skive til en kugle

 

STEP 2

Tag 3 små skåle, 1 med majsmel, 1 med æg sammen pisket med en gaffel og den sidste 1 med brødkrummer/rasp og paprika blandet i

 

STEP 3

Vend nu hver kugle først i mel, så i æg og derefter i brødkrummer, lig dem på en tallerken og på frys i 10 minutter

 

STEP 4

Opvarm oliven olien i en gryde i mens, olien skal op på 170 grader, tilføj 4 kugler i olien adgangen og giv det 2 til 2 1/2 minut og tag dem op og lad dem ligge på køkkenrulle for at trække det overskydende olie ud.

 

STEP 5

Rør nu ingredienserne til honning dippen sammen i en gryde og lad det simre i 5 minutter og put det i en lille skål

 

STEP 6

honning dippen og kuglerne serveres sammen.