225 g Chorizo pølse, skåret ud i mundrette størrelser
1 spsk Olivenolie
3 Fed Hvidløg skrællet og skåret helt tyndt
1 Laurbærblad
250 ml Tør rødvin
Frisk persille til pynt

Det her er virkelig en lækker kombi, det bliver nærmest ikke mere spansk. Dyp lidt brød i den lækre sauce, som har en hel fantastisk smag. Denne ret kan sagtens spises afkølet også. 🙂

 

STEP 1

Tag en pande og tænd for varmen, lig nu chorizo pølserne på og steg dem i ca. 5 min indtil de bliver brune på hver side.

 

STEP 2

Tilføj Olivenolie og hvidløg til pølsen og steg i yderligere 2 minutter.

 

STEP 3

Tilsæt vinen og laurbærbladene og lad det simre i 25 minutter.

 

STEP 4

Smag den til og kom dem i en skål, drys med persille og server.