Ingredienser
250 g
Champignon
2 fed Hvidløg
3 stængler Persille
3 spsk Olie
1 knivspids Tørrede chiliflager
1 spsk Citronsaft
¼ tsk Groft salt
Salt

STEP 1
Start med at vaske champignonerne godt for jord. Skær dem herefter i skiver (ca. 3 millimeter).

STEP 2
Pil hvidløg og skær dem herefter i tynde skiver.

STEP 3
Skyl den friske persille i koldt vand og hak det fint.

STEP 4
Kom halvdelen af olien på en stegepande og varm olien ved høj varme.

STEP 5
Svits hvidløg i den varme olie og rør godt til de begynder at tage farve. Kom herefter resten af olien panden og tilføj champignonerne, chiliflager, salt og citronsaft. Svits det et par minutter.

STEP 6
Skru ned for varmen, og lad det simre i 10 minutter. Kom persille i og smag det til.

BONUS INFO
Server retten på en fin tallerken og sæt et par tandstikker i, så de er lige til at hapse. 🙂

DEL OPSKRIFTEN