20 store champignoner 
1 spsk olivenolie
3/4 dl finthakket persille
1 stort hakket fed hvidløg
2 spsk finthakket skallotteløg
1/2 tsk groft salt
peber til tilsmagning
1 tsk olivenolie til pensling
100g feta
4 skiver sortfodsskinke

STEP 1

Rens champignonerne for jord, og fjern stokken (gem halvdelen af stokkene)

 

STEP 2

Hak de rensede stokke fint og bland sammen med olie, persille, hvidløg, løg, salt og peber. 

 

STEP 3

Pensel bunden af svampene og fordel fyldet heri. 

 

STEP 4

Skår den lufttørrede skinke i 5 lige store dele og lig et lille stykke ovenpå dine svampe. 

 

STEP 5

Smuldre din ost over svampene. 

 

STEP 6

Bag dine svampe på en bageplade med bagepapir i 15 min ved 175* og server straks efter. 

DEL OPSKRIFTEN