512 gram Mel
1 tske Bagepulver
1 tske Salt
64 gram Sukker
2 Æg
250 ml Mælk
4 spsk Smør
Olie til at fritere
Kanelsukker

Buñuelos er søde, bløde og helt perfekt puffet og man kan vælge at fylde creme, vanilje sovs, marmelade eller andet i også derefter drysset kanelsukker på toppen.

 

STEP 1

Miks mel, bagepulver, salt og sukker i en storskål

 

STEP 2

Tag en ny skål og pisk æg og mælk sammen og pisk det efterfølgende sammen med melblandingen

 

STEP 3

Tilføj 2 spisesker smeltet smør og miks godt

 

STEP 4

Drys lidt mel ud på en bordplade og tage dejen op og ældt godt indtil det er fint og elastisk

 

STEP 5

Rul nu 24 kugler ved hjælp af hænderne

 

STEP 6

Tilføj olie i en gryde og opnå en temperatur på 170 grader og put så forsigtigt hver kugle i olien og fritere indtil den er gylden

 

STEP 7

Lig dem på et stykke køkkenrulle og lad dem dryppe af og derefter rulles de i kanelsukker

 

BONUSTIP

Man kan prikke et lille hul og sprøjte creme ind, og der kan man vælge at lave lige den creme ønsker.