Ingredienser
250 g
Svinekød
2 stk Lang grøn peber
1 Baguette brød i skiver
Olivenolie
1 tsk Hvidløg krydderi
¼ tsk Chili krydderi
¼ tsk Sort peber
1/2 tsk Havsalt + til pynt
1 tsk Citronskal + til pynt
Hakket persille til pynt

STEP 1
Skær svinekødet i mellemtykke skiver.

STEP 2
Fjern frøene fra peberfrugterne og skær dem i brede skiver så de kan placeres ovenpå kødet .

STEP 3
Skær baguetten i skiver og læg skiverne på en bageplade. Dryp med olivenolie og rist dem let i ovnen.

STEP 4
I en skål kombineres hvidløgspulver, chilipulver, sort peber, salt og citronskal. Gnid herefter krydderierne ind i kødstykkerne.

STEP 5
Opvarm en spiseskefuld olivenolie i en støbejernsgryde ved middel/høj varme, og svits svinekødet og peberfrugt på begge sider. Svinekødet skal være pænt brunet, men ikke for sprødt. Peberfrugterne skal visnes og brunes.

STEP 6
Saml pinchosne (brødet) ved at lægge svinekødet på hvert stykke ristet brød med en svitset peber på toppen. Drys med lidt mere havsalt, citronskal og hakket persille.

DEL OPSKRIFTEN