Brød med svampe og ost
Pan con champiñones y queso
200g champignon
3 tsk sherry, brandy eller anden alkohol.
30 g porrer eller forårsløg
30 g tomater (skæres i små tern)
1/2 tsk hvidløg
1/4 tsk salt (gerne havsalt)
1 1/2 spsk olivenolie
1 1/2 spsk hakket persille
12 skiver baguette
30 g mahon ost (skåret i tynde skiver)
STEP 1
Varm olien op og sauter svampene. Når de afgiver væske tilsættes puréen, hvidløg, løg og tomaterne. Rør godt og tilsæt salt og peber.
STEP 2
Derefter tilsættes alkoholen og rør godt indtil det har en god konsistens.
STEP 3
Rist stykkerne af baguette.
STEP 4
Tilsæt 1/2 tsk af din paprika aioli på stykkerne. Top med svampene ovenpå.
STEP 5
Til sidst tilsættes osten på toppen og de sættes i ovnen i få minutter indtil osten er smeltet og lidt brun på toppen.
