200g champignon
3 tsk sherry, brandy eller anden alkohol.
30 g porrer eller forårsløg
30 g tomater (skæres i små tern)
1/2 tsk hvidløg
1/4 tsk salt (gerne havsalt)
1 1/2 spsk olivenolie
1 1/2 spsk hakket persille
12 skiver baguette
30 g mahon ost (skåret i tynde skiver)

STEP 1

Varm olien op og sauter svampene. Når de afgiver væske tilsættes puréen, hvidløg, løg og tomaterne. Rør godt og tilsæt salt og peber.

 

STEP 2

Derefter tilsættes alkoholen og rør godt indtil det har en god konsistens.

 

STEP 3

Rist stykkerne af baguette.

 

STEP 4

Tilsæt 1/2 tsk af din paprika aioli på stykkerne. Top med svampene ovenpå.

 

STEP 5

Til sidst tilsættes osten på toppen og de sættes i ovnen i få minutter indtil osten er smeltet og lidt brun på toppen.