200g champignon
3 tsk. sherry, brandy eller anden alkohol.
30g porrer eller forårsløg
30g tomater (skæres i små tern)
1/2 tsk. hvidløg
1/4 tsk. salt (gerne havsalt)
1 1/2 spsk. olivenolie
1 1/2 spsk. hakket persille
12 skiver baguette
30g mahon ost (skåret i tynde skiver)

STEP 1

Varm olien op og sauter svampene. Når de afgiver væske tilsættes puréen, hvidløg, løg og tomaterne. Rør godt og tilsæt salt og peber.

 

STEP 2

Derefter tilsættes brandy og sherry og rør godt indtil det har en god konsistens.

 

STEP 3

Rist stykkerne af baguette.

 

STEP 4

Tilsæt 1/2 tsk af din paprika allioli på stykkerne. Top med svampene ovenpå.

 

STEP 5

Til sidst tilsættes osten på toppen og de sættes i ovnen i få minutter indtil osten er smeltet og lidt brun på toppen.