750g tomater (gode modne) 
1 knivspids salt
1 dåse ansjoser
5-10 fed hvidløg
Arbequina oliven
Olivenolie
Baguette – meget tyndt skåret

STEP 1

Skær dine tomater i kvarte, fjern kernerne og pil skindet af. Tilføj en smule salt.

 

STEP 2

Pres tomaterne igennem en si og lad alt væsken løbe fra. 

 

STEP 3

Put tomaterne i en skål og tilsæt et en spiseskefuld olivenolie.

 

STEP 4

Varm ovnen på 180 grader.

 

STEP 5

Lig dine tynde skiver brød på en bageplade og krydder dem med salt og peber.

 

STEP 6

Bag dem i ovnen indtil de er gyldne og sprøde. 

 

STEP 7

Når du servere, ligges tomatblandingen nederst, og ansjoser, hvidløg og oliven ovenpå. Server med de sprøde baguette snacks.

DEL OPSKRIFTEN