3 Æg
1 dåse Tun i olivenolie
50 gram Mayonnaise
10 gram Tomatpurè
Salt
Peber
Til pynt, sort oliven, avokado og cherrytomater

STEP 1

Tag en gryde og fyld vand og bring dette i kog, når vandet koger tilføjes æggene og koger i 10 minutter og tag dem af og afkøl

STEP 2

Når de er afkølet, fjernes æggeskallen forsigtigt, ægget skal gerne forblive intakt

STEP 3

Skær nu ægget på langs og fjern æggeblommen

STEP 4

Nu tager vi en skål og moser tunen med en gaffel og efterfølgende tilføjer vi tomatpuré, mayonnaise og æggeblomme og moser det godt sammen med gaflen

STEP 5

Put ny tun blandingen i en sprøjtepose og fyld det nu i den udhulede hårdkogte æggehvider

STEP 6

Pynt toppen på af hvert æg med en skive sort oliven, en lille cherrytomat i både og lidt revet avokado