3 Æg
1 dåse Tun i olivenolie
50 g Mayonnaise
10 g Tomatpurè
Salt
Peber
Til pynt, sort oliven, avocado og cherrytomater

STEP 1

Tag en gryde og fyld vand og bring dette i kog. Når vandet koger tilføjes æggene og koges i 10 minutter.

STEP 2

Tag æggene op og lad dem køle af. Når de er afkølet, fjernes æggeskallen forsigtigt, ægget skal gerne forblive intakt.

STEP 3

Skær nu ægget på langs og fjern æggeblommen.

STEP 4

Så finder du en skål hvori du moser tunen med en gaffel og efterfølgende tilføjer vi tomatpuré, mayonnaise og æggeblomme. Mos det godt sammen med gaflen til det bliver en ensartet masse.

STEP 5

Put derefter tun-blandingen i en sprøjtepose og fyld det i de udhulede hårdkogte æggehvider.

STEP 6

Pynt toppen på af hvert æg med en skive sort oliven, en lille cherrytomat i både og lidt revet avocado.