Overraskelse

Vi sender hver måned en overraskelse til dig, ligesom der altid er opskrifter på tapasretter med i kassen. Du kan følge os på Instagram og Facebook for at få nogle små hints på, hvad der er i den kommende tapaskasse.

TAPAS TIL 4-6 PERSONER

I kassen finder du tapas til 4-6 personer og formentlig lidt til overs. Det eneste du skal gøre er at købe nogle få friske elementer og lave nogle af retterne, som vi sender opskrifterne på i kassen.

INGEN BINDING

Du kan altid opsige dit medlemskab, da vi ikke har nogen binding, så det kan du gøre fra den ene dag til den anden. Vi hæver først betalingen den 20. i måneden, så du skal blot opsige inden.

Skal du nå at modtage næste kasse vi sender?

Tilmeld

Hvordan vælger vi indholdet?

I kassen er der nogle faste elementer, som er sortfodsskinke, pølse og oliven. Derudover finder vi hele tiden nye spændende lækkerier, som vi sender hjem til dig. Samtidig vil der også være ingredienser til de opskrifter, som du finder i kassen. Sidst, men bestemt ikke mindst, putter vi kun ting i kassen, som vi synes er lækre og i en kvalitet, som vi selv har lyst til at spise.

Vi tager dig med rundt i Spanien

Vi er konstant på jagt efter nye spændende tapas specialiteter, og vi tager dig med på turen. Vi holder dig opdateret via mail, men du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi også deler lidt fra vores jagt.

GAVEKORT

En Tapaskasse er den perfekte gave til ham eller hende som har alt. Giv et strejf af Spanien til en du holder af i form af et gavekort til en Tapaskasse leveret direkte fra os i Spanien.

Vores medlemmer er glade

Vi har netop bestilt tapaskassen og glæder os helt vildt til at modtage den. Vi havde et par spørgsmål og ringede derfor til dem og fik fat i Line. Super sød og hjælpsom, så nu er vi blevet medlem og glæder os til at modtage den første kasse.

Helle / Nyborg

Det er vildt spændende at modtage kassen og se hvad Henrik og Line nu har fundet til os. Vi er specielt vilde med de forskellige skinker der har været i kasserne. Men også skægt med de små overraskelser de altid sender med.

Christina / Aarhus

Jeg har haft fornøjelsen af, at modtage min første tapaskasse og er vild med konceptet. Jeg har ikke prøvet alle opskrifter endnu, men dem jeg har var virkelig lækre.

André / København

Mød Line & Henrik

Vi bor sammen med vores lille søn James i en mindre by i Tarragona regionen lige syd for Barcelona. En af grundene til, at vi flyttede til Spanien var maden og så selvfølgelig vejret. ;o)

Siden vi flyttede herned, har vi drevet en bar og restaurant. Så da Corona krisen kom, og det var nødvendigt for os at finde på nye forretningsområder, var det oplagt at vi skulle lave noget, hvor andre danskere kunne nyde godt af alle de lækkerier, der bliver produceret her i Spanien. Og så vil vi også gøre det så nemt som muligt, samtidig med at prøve nye spændende ting fra det spanske køkken.

Alt hvad du finder i Tapaskassen er nøje udvalgt af os, og vi sender ALDRIG noget hjem til dig, som vi ikke selv synes er lækkert og elsker at spise. Vi glæder os til at sende en kasse af sted til dig fyldt med spanske lækkerier til dig og dem du holder af.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan skrive til os i chatten nederst i højre hjørne, sende os en e-mail eller give os et kald.

+45 96 20 01 07

Bestil en tapaskasse og få det spanske køkken hjem i stuen

Er du en lige som os, der elsker det spanske køkken og bare ikke kan få nok af tapas, så vil vi gerne byde dig velkommen hos os. Vi elsker Spanien og det spanke køkken, og vi har en stor interessse og nysgerrighed indenfor spanske specialiteter, og går derfor langt for at finde de bedste råvarer, ingredienser og specialiteter fra Spanien. Vi har derfor sammensæt vores tapaskasse, som vi er utroligt stolte af. Her får du en lækker sammensætning af særligt udvalgte tapasopskrifter og dertilhørende ingredienser, råvarer og specialiteter. På denne måde kan i selv tilberede lækre tapasretter derhjemme uden selv at skulle finde på retterne eller handle ind til dem. Lyder dette som en ide til jer, er i velkommen til at læse meget mere omkring vores tapaskasse på vores hjemmeside. Her inde har vi også vores unikke prøvekasse, som er til jer, som ikke helt er klar til at blive medlem endnu. Klik jer ind nu og læs mere omkring hhv. tapaskassen og vores smarte prøvekasse. Herinde finder i også en oversigt over vores mange forskellige opskrifter på tapasretter, som i frit og kvit kan kaste jer ud i. Ønsker i at handle ingredienser, råvarer og specialiteter hjem fra os, er vores webshop lige til at gå til. Har i spørgsmål er i velkommen til at kontakte os og vi står klar til at hjælpe jer et skridt tættere på alt det gode fra Spanien.

Tapas online – læs mere omkring de lækre retter nu

I denne lækre tapaskasse for denne måned finder i både retter som paté med krabbe og olivenolie, rødebedecreme med valnødder og vores utroligt smagfulde sortfodskinke, som vores medlemmer bestiller igen og igen. Kunne i tænke jer at vide hele sammensætningen af denne måneds tapas kasse, kan i finde hele oversigten på vores hjemmeside. Her inde finder i også medlemspris, tilbud, tilmelding af abonnement og vores unikke prøvekasse. Vores retter er nøje udvalgt. Vi bor i Spanien og er derfor omgivet af eksperter og autencitet hver dag, og dette er vores menuer præget af. I sikrer jer derfor ægte spanske specialiteter, som man ikke kan finde derhjemme. Hos os får i derfor højkvalitets specialiteter og mulighed for at få tapas leveret lige til døren.

Unik sammensætning af en spansk tapas kasse

Vi har både tapasretter fra det salte og det søde køkken, og derved får man en fuldendt oplevelse i vores menusammensætning. Har man nogle specielle ønsker og hensyn, der skal tages i forhold til allergi, så skal i blot henvende jer til os, og vi finder den perfekte løsning til jer. Ønsker i derfor at få mere af Spanien ind i jeres hverdag, kan i få det i samarbejde med os. Her kan i prøve spændende opskrifter og smage specialiteter, som i aldrig har prøvet før. Vi går ind for autencitet, kvalitet og lokale specialiteter. Derudover har vi en stor passion og nysgerrighed indenfor det spanske køkken, hvilket vi ønsker at dele med vores medlemmer og kommende kunder.