Det er forår og lysere tider på vej, på mange forskellige måder. Vi har samlet en kasse til dig som forhåbentlig bliver startskuddet på en god Marts måned.☀️

Hvis du synes om vores Tapaskasse og hele konceptet håber vi du vil give os 5 stjerner på vores Facebook side, du kan gå lige til siden ved at klikke her. Det har stor værdi for os, så på forhånd tusinde tak for din hjælpen.

Hvis du har levering hver måned, vil vi blot lade dig vide, at vi sender den afsted lidt tidligere næste gang, så du kan nå at få den inden Påsken. Så kan det jo være årets “Corona venlige” Påskefrokost skal have et lille Spansk touch i år.🇪🇸

Velbekomme

Line & Henrik

Lækkerier du finder i kassen

Sortfodsskinke  // Jamon de Cebo 50% Ibérico

En lækker og smagfuld skinke og så er der lidt mere af den, normalt er der 80G men i denne finder du 100G af den “spanske guld”.

Serrano skinke  // Jamón Serrano Gran Reserva

Vi har denne gang sendt noget med som vi normalt ikke sender med i kassen, nemlig Serrano skinke, som ikke er Iberíco skinke (sortfodsskinke). Men vi har fundet denne Serrano der bliver produceret i Valencia og er lageret i 18 måneder. Vi synes den har en let og lækker smag.

Pølser  // Longuenca

Dette er fra en ny leverandør som har nogle virkelig lækre autentiske produkter. Pølsen kan både opbevares i og uden for køl, her hjemme tager vi halvdelen ud af posen og hænger op i køkkenet, den anden halvdel på køl. Når den hænger i køkkenet bliver den lidt mere tør, som Henrik godt kan lide og er den på køl, forbliver den lidt mere fugtig, som vores søn James bedst kan lide.

Pølse med peber // Fuet con Pimiento

En smagfuld pølse som er krydret med peber som giver den endnu mere smag og karakter. Passer virkelig godt med osten Ermita osten du finder her i kassen.

Sorte oliven // Aceituna negras con hueso

Der findes VIRKLIG mange oliven producenter her i Spanien og der er rigtig mange gode. En af vores klare favoritter er La Española, deres oliven er af virkelig høj klasse og kvaliteten er konsistent. Den sorte oliven er kraftfuldt i smagen og passer godt til kød skinken og pølserne i pakken.

Oliven med fyld // Aceituna de Ajo a las Finas Hierbas

Gordal Olive er en af ​​de lækreste sorter på markedet. En god størrelse oliven,  kødfuld med en meget glat struktur og en udsøgt smag.Denne variant er med hvidløg og urter.

Snacks // Picos con Aceite de Oliva Virgen Extra

Picos med ekstra jomfru olivenolie er et “must have” produkt her i Spanien, som serveres til patéer, smøreoste og andre “dybbelser”. Alle spanske unger snacker dem og du får dem ofte serveret med din øl på en lokal spansk bar.

Ged & ko ost // Ermita

Modnet mix ost fra Montesinos ostefabrikken der ligger i Murcia i det sydlige Spanien. Den har en lækker blød tekstur og vi synes den går godt til den lidt mildere smag i Serrano skinken. Her hjemme går den under “hus osten” da stykket ligner en ost.

Fåreost // Manchego

Den nok mest klassiske tapas ost, Manchego. Denne type ost vil ofte være en smule mere tør i det end f.eks. den anden ost du finder i kassen. Vi synes denne er virkelig smagfuld uden af blive for tør.

Pate med kirsebær // Paté de Ibérico con Cerezas

Vi er helt vilde med patterne fra La Chinata lavet på sortfodssvin. At de så har “krydret” denne variant med kirsebær gør den bestemt ikke mindre lækker.  Vi anbefaler at servere patéen lidt kold, hvis den skal smøres på brød for at forstærke dens nuancer i munden, den passer perfekt sammen med et godt glas rødvin. 

Creme af mandler og oliven // Crema de Aceitunas Verdes y Almendras

Grønne oliven og mandler er to middelhavsprodukter, der sammen med aromaen af ​​ekstra jomfru olivenolie gør denne creme til en perfekt aperitif til smørrelse på brød eller til et stykke rødt kød, salater eller i en pastaret.

Aioli // Allioli

Man kan aldrig få for meget aioli og det kan bruges til stort set alt, hvis du spørger os.😉 Vi undskylder etiketten på glasset, der var gået et eller andet galt ved leverandøren, så vi måtte lige tænke hurtigt og lave vores egen etikette. Men indholdet er virkelig lækkert, så vi håber det går.

Knivmuslinger // Navajas Chilenas al Natural

Skaldyr er ikke det de fleste danskere forbinder med tapas, men her i Spanien er det lige som fisk en stor del af tapasverdenen. Vi prøver derfor at sende lidt forskelligt hjem til dig, så du måske kan få noget som ikke er det mest udbredte i Danmark. Denne gang har vi valgt lækre knivmuslinger som kan tilberedes på mange forskellige måder, vi har her på siden lavet en opskrift med grillede knivmuslinger med hvidløg og persille.

Crema Catalana skåle

Vi har tidligere sendt forskellige serveringsskåle og service med i kassen. Det er blevet taget godt imod og flere har efterspurgt mere, da det er fedt at servere i noget autentisk når der skal nydes tapas.

Denne gang er det 2 Creme Catalunya skåle, som primært bruges til Crema Catalana, men som kan bruges til at anrette og servere lige præcis det tapas du ønsker.

Nødemix // Cocktail Luxury Gourmet

Når vi servere tapas kan vi godt lide at der er noget crunchy som f.eks. nødder, som man kan snacke under måltidet. Derfor får du denne lille smagfulde nødemix med i din kasse. Det kan selvfølgelig også være du mest har lyst til at spise det hele selv.😜

Chokolade

Til dig fra os! ❤️

NAVAJAS DE LATA A LA PLANCHA

se opskrift

CREMA CATALANA

se opskrift

CROQUETAS DE JAMÓN

se opskrift

ANCHOAS FRITAS

se opskrift

GAMBAS AL AJILLO

se opskrift

ROLLO DE SALMON CON QUESO CREMA

se opskrift

PAN CON TOMATE

se opskrift

DATILES CON TOCINO

se opskrift

Tapas direkte fra Spanien til din dør