Tapas til døren

Skal kæresten forkæles med det mest romantiske måltid? Eller har du brug for at kunne anrette et indbydende og sundt måltid i hverdagene?

Der kan være både tid og penge at spare, når du køber tapas kasser.

Hos Fromspainwithlove.dk kan du bestille dén kasse med ene delikatesser fra Spanien, som passer til dine og familiens smagsløg.

 

Derfor er tapas til døren blevet et hit hos danskerne 

Vi danskere er kendt for at ”hygge”. Vi kan sidde omkring et måltid i flere timer, og spisebordet er ofte centrum i køkkenet eller spisestuen. 

På flere måder passer det spanske madkoncept med de mange små retter perfekt ind i vores danske kultur og livsstil. De fleste af os har travle hverdage, og mange af os ser indkøb som en tidskrævende opgave, der helst skal kunne klares på kortest mulig tid. 

Med en tapas kasse kan du se frem til at byde dine gæster på det mest underskønne og autentiske måltid. Du får din kasse leveret direkte hjem til dig og kan glæde dig til at modtage en ny kasse hver måned. 

Der er ikke 2 tapaskasser, der er ens. 

I Spanien fremstilles der hele tiden nye oste, pølser og specialiteter afhængig af den pågældende årstid. 

Der er meget mere smag at komme efter, når tapas retter stammer fra madkonceptets hjemland fremfor de danskproducerede efterligninger.

 

Tapas til døren på abonnement 

Når du bestiller din tapaskasse hos Fromspainwithlove.dk, er der forskellige kategorier at vælge imellem. Der er f.eks. en særlig kasse til nytår, og der er den populære månedskasse. Månedskassen kan bestilles til at blive leveret hjem til dig enten hver eller hver anden måned. 

På hjemmesiden kan du selv melde til og fra, hvis du og familien i en periode skal på ferie, og I ønsker at springe en levering over.  

Har du ikke mange erfaringer med tapas, kan det være prøvekassen, der er det rette valg som start. Her er kassen fyldt med ekstra mange delikatesser og specialiteter, så du kan få den bedste start med din spanske oplevelse derhjemme.

 

Bestil din favoritkasse med spanske specialiteter i dag

Du får masser af kvalitet og valuta for pengene, når du bestiller specialpakket tapas til døren. Flere af produkterne i din kasse kan bruges igennem lang tid (det gælder blandt andet olivenolie, krydderier og sprøde crackers). 

Spanske pølser og oste er lavet på traditionel manér, der giver masser af smag i hver en bid.