Nytårstapas

Tapas kan være den ideelle menu til nytårsaften. Principperne omkring det spanske madkoncept går hånd i hånd med flere af traditionerne, som vi alle kender til ved nytåret. Nytårsaften er dér, hvor vi sidder sammen med gode venner eller familie og nyder flere små retter fordelt på mange timer. 

Menuen til nytårsaften består tit og ofte af både skaldyr, oste, kød og tilbehør. Tapas er kendt for sin mangfoldighed af mad og smage, som kan tilfredsstille både unge, voksne og ældre.

 

Derfor er nytårs tapas et perfekt valg af menu

Til nytårsaften vælger du selv, om hele menuen skal bestå af spanske specialiteter, eller om det er enkelte af retterne, som skal udgøres af de uimodståelige, små anretninger. 

Tapas egner sig både som komplet menu, forret, hovedret, dessert og snackmåltid.

Mulighederne for at sammensætte den perfekt menu er uendelige, da tapas kan serveres på et hav af forskellige måder. 

Har du og vennerne eller familien præferencer for bestemte råvarer, kan der med fordel tages afsæt i disse, når tapastallerkenerne anrettes. 

Fremfor at skulle stå flere timer i køkkenet både nytårsaften og dagene op til, kan du spare mange timer ved at servere nytårstapas.

 

Nytårsdessert tapas

Desserten er et must, når det nye år fejres, og der siges farvel til det gamle. Når nytårsmenuen skal fuldendes, er der brug for en dessert, som falder i alle gæsters smagsløg. 

Du kan servere nytårstapas som dessert, hvor du mixer oste, pølser, skinke, oliven og serverer de lækre, små retter med lunt brød og crackers. 

Den store fordel ved nytårsaften er, at menuen (både forret, hovedret og dessert) fordeles på hele aftenen. Derved er der god tid til alle måltider, og der er mulighed for, at alle gæster kan smage nye dine tapasserveringer.

 

Gode råd til din tapas nytårsmenu

Når hver en bid til nytårsaftens skal være en smagsoplevelse i sig selv, skal du bestille din nytårstapas fra en spansk leverandør. Spanske pølser, oste, skinke og tilbehør er lavet af rene og lokale råvarer, der er fremstillet på autentisk manér. 

Hos Fromspainwithlove.dk kan du bestille en tapaskasse, der er pakket specielt til nytårsaften. Den er spækket med de lækreste overraskelser og det uundværlige tilbehør, som hører sig til den komplette og fuldendte menu til nytårsaftenen. 

Du slipper for selv at købe alle de små retter, som hører sig til, når gæsterne skal forkæles, og kvaliteten af hver en lille ret skal være i top.