Nu skal vi gøre alt hvad vi kan!

For at der ligger lækker tapas direkte fra Spanien under træet til dig.😜

Vi kommer til at bombardere ham med annoncer om vores lækre Tapaskasse, så håber vi han forstår en voldsom hentydning. Vi skal nemlig have ham til at bestille inden den 9. december, da det er vores deadline for bestilling. Kassen skal jo lige fra os i Spanien til Danmark inden juleaften.

JULEGAVE DEADLINE

HurryTimer: Invalid campaign ID.

Hvis du ikke helt tør stole på, at han forstår dit vink. Så kan du selvfølgelig også bare bestille kassen til dig selv og ligge den under træet og sige det er fra julemanden.🎅🏼

Det kan jo også være du har lyst til at give en Tapaskasse til en du holder af. Her har du både mulighed for at give en fysisk Tapaskasse som kan lægges under træet eller du kan give et gavekort på en kasse leveret i det nye år. Du kan se de forskellige muligheder her nedenfor.

Til sidst kan du tilmelde dig vores nyhedsmail og følge os på Instagram og Facebook hvor vi jævnligt udlodder Tapaskasser.

Gavekort til en Tapaskasse leveret i 2021

En gave som den heldige modtager kan glæde sig til at modtage i det nye år. Du kan selvfølgelig kombinere det med en fysisk kasse som kan ligges under træet og købe til de måneder du ønsker.

[ux_products type=”grid” grid=”10″ col_spacing=”normal” show_cat=”0″ show_title=”0″ show_rating=”0″ equalize_box=”0″ cat=”120″ products=”5″]