Lækkerier du finder i kassen

Serrano // Jamón serrano reserva

Serrano er jo bare super lækkert. Og specielt som tapasanretning er der mange muligheder.
Man kan både anrette den med asparges, på brød med tapenade og basilikum eller helt for sig selv. Vi har netop valgt serrano til månedens tapaskasse så i kan prøve at smage forskellen fra sortfodsskinke.

Sortfodsskinke // Jamon de Cebo 50%

I denne måneds tapaskasse får du en virkelig lækker sortfodsskinke, med en helt fantastisk smag og konsistens, uden at være alt for kraftig i smagen. Og kombinere du den med vores lækre opskrift på brød med tomat sikre vi at dine gæster vil elske det.

Chorizo // Chorizo labriego dulce

Dette er en rigtig lækker pølse, som de fleste nok kender eller har smagt. Nemlig chorizo, som bare har den helt unikke smag og er super lækker når du selv kan tilpasse skiverne. Har du lyst til at prøve kræfter inden for madlavning, er de en ideel ide at prøve vores paella med chorizo og kylling lige her.

Cocktail mix // Toreras

Nu hvor vi netop er kommet over i sommertid, elsker vi at sidde på en fortovscafe og nyde en lækker tapas anretning, hvor netop denne er en af de retter som vi bestiller igen og igen. 
Meningen er at man sætter dem på en træpind, serveret på et fint fad. Du kan jo gøre som os og sætte dig ud i solen og nyde dem med en kold øl.

Brød // Picos rústicos con aceite oliva virgin extra

I denne måneds kasse finder du disse lækre brød snacks. De er super nemme at anrette i en fin skål, så det er nemt at dyppe dem i de salsaer, som kommer med denne måneds kasse.

Syltede peberfrugter // Pimentos del piquillo winters al nautral

De syltede peberfrugter som kommer med kassen i denne måned er super lækre at komme fyld i. Her kan du 
finde en rigtig god opskrift på vores hjemmeside på fyldte peberfrugter. Vi er helt sikre på at dine gæster vil synes om det.

Oliventapenade // Crema de aceituna negra

Denne oliventapenade er lavet på sorte oliven og det emmer jo bare af Spanien. Tapenade kan man næsten ikke få nok af hvis du spørger os. Det kan bruges både som dyppelse, på baguette eller i salater.

Paté med figen // Paté iberico con higos de almoharin

En lidt anderledes paté, som du finder i kassen for denne måned er denne paté med figen. Kombinationen af figen og paté giver en hel unik smag. Kom den på et lækkert stykke baguette og nyd den med et godt glas vin.

Hummer paté // Paté de langosta con de oliva virgin extra

En anden lækker paté, som findes i kassen er denne paté med hummer. Er du vild med skaldyr er denne paté helt sikkert også noget for dig. Vi synes du skulle prøve den da den skiller sig ud ift. den normale paté.

Salsa creme med peberfrugt og oliven // Crema de pimiento y aceituna

En af de salsaer, som du finder i kassen er denne super skønne salsa, som er lavet med peberfrugt og oliven. Denne kombination af peberfrugt og oliven giver en helt unik smag, som vi forbinder med Spanien. Den er super lækker at smøre på brød, komme i pastaretter samt til kød og fisk.

Kartoffel og løg til tortilla // Patatas para torilla con cebolla

Dette produkt gemmer på hovedingrediensen til at lave spansk tortilla og hvem vil ikke gerne smage det. Det eneste du skal gøre er at piske nogle æg og blande dem godt sammen med indholdet i glasset. Så skal det egentlig bare på en varm pande med olie og voila så er der spansk tortilla. Den er klar til at blive serveret umiddelbart efter enten som en ret for sig eller på tapasbordet.

Sorte oliven med sten // Negras aceitunas con hueso

Sorte oliven med sten. Ja det går jo altid godt som en lille forret til et godt glas vin eller, som supplement til tapas.

Grønne oliven med sten // Olives AMB pinyol aceitunas con hueso

Grønne oliven med sten og et godt glas vin er jo bare en helt perfekt kombination, i hvert fald hvis du spørger os. Så find en lille fin skål frem som passer til anretningen og server disse oliven for dine gæster.

Olivenolie // Virgin extra aceite de oliva

I kassen finder du denne lækre olivenolie. Den er super lækker og kan bruges til det meste bl.a. tomatsalat, på brød og andre salater. Ideel at bruge den lille tut der er med i denne måneds kasse.

Olie dispenser

I denne måned finder du denne accessories til din olivenolie. Den hjælper til at man har en bedre føling med mængden af olivenolie som kommer ud. Det kan enten være på salater, brød eller meget andet.

Soufflé // turrón soufflé

Månedens søde element er Lines absolut yndlings hernede. Nemlig denne lækre plade med soufflé, skær den i mindre stykker og kom den på tapasbordet. Hvis du kan nænne at dele. 😉

PAN CON TOMATE

se opskrift

PAELLA CON POLLO Y CHORIZO

se opskrift

PIMIENSTOS RELLENOS DE CARNE

se opskrift

GAMBAS AL AJILLO

se opskrift
SE MANGE FLERE OPSKRIFTER HER

Vin til din Tapaskasse?

Vores gode venner Simon og Jacob fra JAMAS Wine laver hver måned vin anbefalinger til vores Tapaskasse. De sælger udelukkende vine fra Spanien og er derfor sindssygt skarpe på vine til netop tapas.

Deres anbefalinger har de så også samlet i en prøvekasse, så nemt at bestille og leveret lige til døren.

SE DENNE MÅNEDS ANBEFALINGER